Yalıkavak Geriş Pasanda Derneği Anaokulu


Vizyon: Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programında bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal aktivitelere değer veren, sosyalleşmeyi ve yaratıcılığı teşvik eden, takım çalışmasını ön plana çıkaran, bulunduğu ilde hatta ülkede farkındalık yaratan, estetik duygusunu güçlendiren, sorumluluk alabilen, sağlıklı iletişim kurabilen ve tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve ilkeleri doğrultusunda , Atatürk İlke ve inkılâpları ışığında, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, paylaşımcı, araştırmacı, toplumda birey olarak var olduğunun farkında olan, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren,doğayı koruyan çocukların tüm gelişim alanlarını desteklemek ve bunların gelişmesini sağlayarak topluma yararlı mutlu bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: Okulumuz, Beslenme Dostu Okul Sertifikası ve Temiz Okul Sağlıklı Okul Programında Beyaz Bayrak almaya hak kazanmıştır.

Saatler: 08:00 - 13:00 ( Sabah Grubu ) 13:00 - 18:00 ( Öğlen Grubu )
Isınma: Klima
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: ingilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulum Temiz, Eğitimde İyi Örnekler, Sıfır Atık Projesi, Okur, Gezer,Yazar projesi, Mavi Yeşil Okullar projesi

Telefon - 02523853883

Belgegeçer - (252) 385 3883

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://yalikavakgerisanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Geriş Mah. Eski Okul Sk. No60 Bodrum / MUĞLA

Öğretmen :7
Öğrenci :98
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :450
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Geriş Mah./Yalıkavak

Adres - Geriş Mah. Eski Okul Sk. No60 Bodrum / MUĞLA

Ulaşım

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçeye uzaklık 40 km